Cautare

348 de rezultate pentru "pin up girls" (5.46 secunde)
In aceasta situatie sunt candidatii PDL - Vasile Blaga, PNL - Ludovic Orban, PC - Codrin Stefanescu, PRM - Verginia Verdinas, PIN - Cozmin Gusa si independentul Sorin Oprescu.
Pe listele PNG-CD sunt inscrisi 924 de candidati, PRM are 907 candidati, PNTCD - 551, PER-317, UDMR-314, iar PIN - 303 candidati.
Interesante sunt insa sesizarile facute de Partidul Alternativa Ecologista (PAE), ce vizau Partidul Verde si alianta electorala a acestuia cu PIN.
Potrivit aceluiasi sondaj realizat de INSOMAR la iesirea de la urne, pe locul trei in preferintele electoratului pentru functia de primar al Capitalei s-a aflat candidatul PNL, Ludovic Orban, care a obtinut 13,7% din voturi, urmat de Cristian Diaconescu (PSD) cu 9,9%, Cozmin Gusa (PIN) cu 5,1%, Daniel Fuciu (PNG) cu 2,3%, Aurelian Pavelescu (PNTCD) cu 2,1% si Codrin Stefanescu (PC) cu 1,2%.
Pe de alta parte, potrivit reprezentantilor BEJ, membrii circumscriptiei electorale Nicolae Balcescu au incurcat, cand au trecut pe procesele verbale, numarul voturilor exprimate pentru PIN si PNG.
Ca o cireasa pe tort, candidatii PIN promiteau cui voia sa-i voteze ca banii pe care Europa ii pune la dispozitia judetului nostru vor ajunge in mainile fiecarui galatean, "sa-i simta in palma si sa-i cheltuie".
45,1% dintre cei care au optat pentru candidatul PIN, Cozmin Gusa, pe 1 iunie declara ca vor vota cu democrat-liberalul Vasile Blaga, in vreme ce 31,8% l-ar alege pe Oprescu, 19% sunt nehotarati, iar 4,1% vor sta acasa.
Protocolul a fost semnat de catre reprezentantii filialelor din Mangalia ai PSD, PC, PNL, PIN, PRM, UDTTMR, Fundatia Magdalena Dejis, Fundatia Universitara Marea Neagra, Patronatul Industrial Hotelier Marea Neagra, in total peste 70 de asociati, fundatii si persoane juridice, lista fiind in continuare deschisa.
Mai putin de 100.000 de euro este valoarea publicitatii contractate in campania pentru alegerile locale de PRM, PIN si UDMR.
"Obiectivul meu este sa desemnez, sa propun Parlamentului un premier in care sa am incredere si care, la randu-i, sa poata constitui, pin negociere cu partidele, o majoritate solida", a afirmat Basescu.
Toate celelalte formatiuni inregistreaza sub 1%, in conditiile in care alte doua partide care au figurat in cursul acestei legislaturi in sondaje - cum ar fi PNŢCD sau PIN - nu participa la scrutinul din 30 noiembrie.
Geoana le-a multumit si UDMR, minoritatilor nationale, PRM, PNG, PIN, reprezentantilor sindicatelor, patronatelor, revolutionarilor: "Le multumesc pentru sprijin si pentru incredere".
Cristina Ancuta Pocora (PNL), Alina Gorghiu (PNL), Carmen Moldovan (PSD), Oana Mizil (PSD) si fostul deputat Lavinia Sandru (PIN) au organizat miercuri o intalnire pe tema unui cod de conduita in online.
URR-ul lui Cozmin Alexandru, PNG-ul lui Becali, PIN-ul lui Cozmin Gusa. Tentativele lor au esuat deoarece fie s-au intamplat prea devreme (Alexandru), fie au gresit liderul si publicul (Becali, Gusa).
Avem cu Partidul Romania Europeana, cu PIN si alte formatiuni. Sunt colaborari care intra in vigoare numai daca in data de 17 august vom fi din nou respinsi la Curtea de Apel.
Magnetul si pilitura de fier Spre deosebire de USL, care strange sub palaria sa, transparent, diverse forte (ceea ce creeaza un monolit, o formatiune compacta - desi eterogena ideologic), PD-L prefera tactica magnetului care strange pilitura de fier (UNPR, PIN, PP, PER, Partidul Verde, PNTCD etc.).
S-a dus la PD si la basescu, a plecat de la PD si de la Basescu, si-a facut o comedie de partid, PIN, la care nu se uita nici dracu, lucru care dovedeste inalta-i genialitate politica, a fost "strateg" de campanie al "Prostanacului" (chiar si-o merita Geoana!), vad ca trage acum clopotele la UNPR, e un soi de mama Omida, spune cine o sa fie sau cine n-o sa fie arestat, se pupa si cu rusii, si cu americanii, a facut si face afaceri cel putin bizare, dar mai presus de orice, e de la Cluj!
Ce a iesit din PIN-ul lui? Nimic. Asemenea oameni vin sa dea lectii, sa faca pe expertii. Sau declaratiile lui Vasile Dancu...
De exemplu,partidul condus de Lavinia Sandru, PIN, care e privilegiat, fiindca ar putea beneficia acum si de ceva sprijin mediatic de la fondatorul sau, Cosmin Gusa, coproprietar peste Realitatea TV si OTV.
Patronul firmei este Alessandro Bresciani, un italian care a cumpărat pină acum citeva sute de ha de teren agricol in judeţ.
google-analytics.com